Inschrijven

INSCHRIJVEN Avondvierdaagse GOUDA750

De Goudse Avondvierdaagse is een begrip. De Jeugdavondvierdaagse vindt bij deze speciale editie voor de 62e keer plaats. En voor deze speciale gelegenheid, de viering van 750 jaar stadsrechten, komt de Avondvierdaagse van 10 kilometer terug!

Loop jij ook mee dit jaar? Individueel of met een leuke klas of vriendengroep? 5 of maar liefst 10 km? Alles is mogelijk!
Inschrijven is heel eenvoudig, download het inschrijfformulier en kom naar de inschrijfavond. (Voor groepen komt er maar 1 persoon naar de inschrijving!)
Deelname kost € 7.50 per persoon en ook begeleiders kunnen zich inschrijven dit jaar als zij 4 avonden meelopen.
Een na-inschrijving op de eerste wandelavond is altijd mogelijk en kost dan € 10.- aanmelden bij de organisatie op 17 mei 2022 tussen 15.00 en 17.30 uur op het Klein Amerika terrein.

De 10 km start vooraan, zij lopen in een nieuwe route waarbij op enige afstand gezwaaid kan worden naar onze buurgemeenten als Waddinxveen, Reeuwijk, Haastrecht en Moordrecht. De route zal ook de wijk Westergouwe aandoen. De 5 km start aansluitend en komt als eerste weer binnen, waarna de 10 km aansluit.

Tijdens de feestelijke intocht op vrijdagavond zijn er allerlei bijzondere verrassingen in petto. Zoveel mogelijk deelnemers zullen in historische kleding de historische optocht/ intocht lopen. Hiervoor hebben the Melting Shop en de buurthuizen workshops georganiseerd om kleding te maken en, voor wie dat niet wil of kan, zijn bij diezelfde Melting shop ook patronen of complete kostuums te koop.

Natuurlijk mag iedere Gouwenaar die dat wil in historische kleding bij de intocht aansluiten. Voor de duidelijkheid, meelopen in de historische intocht levert natuurlijk niet de Gouda750 editie Medaille op, daarvoor moet je alle 4 de avonden meedoen.